Saturday, January 07, 2006

Μαζί μου έλα, πάνω απ΄τα σύννεφα...


Χαζεύοντας στο laptop φωτογραφίες και απολαμβάνοντας κάθε γουλιά της ζεστής σοκολάτας που μου έκανε παρέα, [κάνοντας σκέψεις τύπου 'Joey' από 'Friends' --->'γιατί να μην είναι και το καλαμάκι σοκολατένιο;'] έπεσα πάνω σ' αυτή τη γλυκύτατη φωτογραφία που τράβηξα πριν κάτι χρόνια απ' το μπαλκόνι μου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα η δεύτερη σκέψη είναι ότι μου θυμίζει κάτι από εξώφυλλο δίσκου Pink Floyd (κυρίως από αυτούς που δεν έχουν βγάλει ακόμη). Η πρώτη φυσικά είναι ότι μάλλον το πήγαινε για βροχή εκείνη τη μέρα. Τελοσπάντων, επειδή μια εικόνα=1000 λέξεις (και 2=2000, όπως λέει και η φίλη μου 'welcome to reality!'), σταματάω εδώ, δένοντας ζώνη, πανέτοιμος για απογείωση ;-)
Είδα ένα όνειρο παράξενο... χορεύαμε στον ουρανό... όλη η παρέα η παλιά σε πάρτι μαγικό...

4 comments:

Juan Diosfavor said...

Εγώ πάλι θα είμαι πιο πεζός στη περιγραφή των σκέψεων και συναισθημάτων.. βλέποντας αυτή τη φώτο... σκέφτομαι βουλωμένες αποχετεύσεις, δρόμους-ποτάμια, ατελείωτες ουρές στη μεσογείων, πυροσβεστικά οχήματα να τρέχουν...γενικά μια κατάσταση της πόπης.

Επίσης αισθάνομαι τα μπατζάκια μου βρεγμένα απο την σαβούρα που έφαγα πέφτοντας στην καλυμένη με νερό λακούβα του πεζοδρομίου. .όπως επίσης και τρομερό άγχος για το άν το τρένο θα με πάει μέχρι τη στάση που θέλω και δεν θα έχει σταματήσει να λειτουργεί λόγω πλημμύρας στο σταθμό.

..Μήπως στερούμαι ρομαντισμού και έμπνευσης?

Solitary Man said...

Ναι

Anonymous said...

XAAXXAXAXAXA, o Juan efage souma..xaxaxaxaxxa, den to perimaena auto apo ton mr.capoeira!!

Solitary Man said...

XAXAXAXAXAXA mr. capoeira :-p